[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Schimbări radicale în viaţa jurnalistei Victoria Cușnir
1 Martie

Sfârșitul de iarnă i-a adus schimbări radicale Victoriei Cușnir. Începând cu ziua de ieri, jurnalista are un job nou este moderatoarea unei emisiuni radio, scrie SHOK.md.

Contactată de sursa citată, Victoria ne-a povestit cum a fost prima zi de muncă.

”După o pauză lungă a fost mai dificil să mă trezesc, mai ales că trebuia să fac verticala la ora, la care, de obicei, abia făceam orizontala. Așa că, practic, nu am dormit și nu din cauza emoțiilor, dar pentru că așa-s obișnuită. Emisia a trecut în cel mai firesc mod, de parcă nici nu am lipsit din 2011 din fața unui microfon de radio, sau nici nu am avut o pauză extrem de lungă în jurnalism”, a declarat Victoria.

De asemenea, jurnalista ne-a explicat de ce a durat atâta timp ca să revină din nou să lucreze la radio.

”Radio e un fel de dragoste intrată în sânge, și revenirea a fost pe cât de organică, pe atât de minunată. Politica editorială a radioului la care lucrez acum mi-e cel mai aproape de suflet, de asta am și rămas mai mult în pauză, pentru că am așteptat anume acest job. E unul pe care mi l-am dorit de multă vreme și mă bucur că am fost primită cu multă căldură. Am regăsit aici câțiva colegi din vechea Antena C și asta mi-a și dat din start sentimentul de acasă”, a menționat jurnalista.

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților