[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă televiziune ar putea apărea în Moldova!
18 Februarie

O nouă televiziune ar putea apărea în curînd – Moldova Creștină Ortodoxă. Propunerea aparţine membrilor mai multor organizaţii nonguvernamentale şi a fost făcută Mitropoliei Moldovei în cadrul unei mese rotunde, transmite CURENTUL.

Președintele Mișcării de tineret „Voievod”, Nicolae Pascaru scrie, pe platforma voxpublika, că tinerii au venit cu mai multe propuneri şi ele au fost acceptate de Mitropolie.

Astfel, tinerii au cerut Mitropoliei Moldovei să-i implice cît mai des în acţiunile sale. De asemenea, s-a vorbit despre necesitatea educației creștine în rîndul tinerilor.

„Tinerii au cerut ca Mitropolia Moldovei să fie mai prezentă pe Internet, să-și deschidă o televiziune – Moldova Creștină Ortodoxă, care să promoveze valorile tradiționale în societate. Pentru că în aceste tempouri de promovare tradiționale ale Bisericii noastre ortodoxe avem restanțe mari. În Republica Moldova s-a început o companie de denigrare a ortodoxiei și înregistrare a multor culte care vin să distrugă tradițiile și obiceiurile moldovenilor”, notează sursa citată.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților