[ X ]
[ X ]
[ X ]
Natalia Morari lansează o nouă emisiune
9 Septembrie

Prezentatoarea TV Natalia Morari a anunțat astăzi că lansează o nouă emisiune, care e dedicată alegerilor prezidențiale. Emisiunea se numește „Candidat”.

„E un moment tare emoţionant şi important pentru mine şi întreaga noastră echipa. Mult ne-am gîndit cu ce să revenim în sezon nou. Nu vroiam să facem ceea ce ne va băga şi mai mult în depresia socială pe care o trăim cu toţii. Dacă vă este lehamite de politică şi chiar vreţi o schimbare, fiţi cu ochii pe noi începînd cu 14 septembrie în cadrul noului proiect CANDIDAT. Împreună vom construi o realitate paralelă, mult mai simpatică decît cea în care trăim, şi vom alege preşedintele nu între răul cel mic şi mare, ci în baza ideor şi viziunilor. Mai puţin vom vorbi despre tancuri şi mai mult despre proiecte pentru Moldova. Timp de două luni, vă veţi alege un preşedinte de alternativă în baza televotingului. Aveţi din cine alege: Dumitru Alaiba, Sergiu Tofilat, Pasha Parfeni, Mihail Sirkeli, Polina Ceastuhina, Angela Stafii, Ion Luca, Diana Guja, Angelica Frolov, Ştefan Gligor, Dumitru Marian şi Alla Donţu.
Haideţi să spargem formatele. Cine a spus că preşedinţii nu pot arăta altfel?
P.S.: Şi da, în următorul sezon de CANDIDAT vom alege primarul capitalei! Mai întîi ne clarificăm cu preşedintele”, a scris jurnalista pe o rețea de socialziare.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților