[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lovitură pentru Moldova 1. Unul din cei mai tari reporteri pe politică i-a părăsit!
7 Decembrie

Jurnalistul Vasile Munteanu a părăsit recent postul public de televiziune Moldova 1, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o reţea de socializare, Vasile spune că aceasta e cea mai grea şi responsabilă decizie pe care a luat-o pînă acum.

„Ironia sorţii, dar a coincis cu perioada în care a pierit speranţa anului 2009, an în care i-am păşit pentru prima oară pragul. În ultimii ani am făcut tot posibilul să amân acest pas, inventam diferite motive, pe alocuri mai puţin întemeiate, care aveau la bază doar emoţii, comoditate şi confort (aşa cum îmi reproşează, pe bună dreptate, unii prieteni) şi, în mod evident, un soi de frică inexplicabilă faţă de schimbare. Dar nu regret nici-un piculeţ că a durat în timp luarea acestei decizii. Au fost ani frumoşi, ce-i drept, câte guverne a avut republica, atâţia şefi am avut eu. Un respect deosebit pentru colegii care mai continuă să muncească, eu însă, după şase ani de activitate, am decis că a venit momentul schimbării”, a scris jurnalistul.

Acesta va activa în continuare la postul de televiziune TVR Moldova. “Pentru că sunt un om al acțiunii, după divorțul civilizat, dar puțin dureros de TRM, am hotărât să nu lenevesc prea mult. O zi de odihnă mi-a fost suficientă, iar de astăzi, încep o nouă activitate la TVR Moldova, alături de foști colegi și prieteni dragi”, a declarat Vasile pentru SHOK.md.

Jurnalistul a spus că este o provocare, dar una plăcută. ”Cum îmi spun prietenii, orice sfârșit reprezintă un nou început. Sper să fie un început de bun augur. Pentru că în țară întârzie schimbările promise în 2009, am decis eu sa fac aceasta schimbare, doar că una strict personală”, a conchis Vasile Munteanu.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților