[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lorena Bogza vrea să se vadă în instanţă cu vicepreşedintele unui partid
1 Octombrie

Jurnalista Lorena Bogza vrea să tragă la răspundere pe vicepreședintele Mișcării Populare Antimafie, Daniela Bodrug. Cel puțin așa reiese dintr-o postare de a sa pe Facebook.

“Descopăr că o duduie, poate respectabilă, ăşi permite să afirme că aş fi luat bani pentru a-l invita pe Renato Usatîi la emisiune. Astfel de porcării am mai auzit (şi am citit prin presa aservită puterii) pe vremea comuniştilor. În mod normal, nu ar trebui să reacţionez, nu-i aşa? Ei, bine, cred că e timpul să o fac. Duduia se numeşte Daniela Bodrug, de pe la Mişcarea Antimafie, iar dumneaei, probabil, nu pricepe că oamenii îşi pot face chiar corect meseria. Cred că n-ar strica să ne vedem în judecată, doamnă”, a scris Bogza.

Totodată, ea a afirmat că mai sunt tot felul de specialiști care își dau cu părerea pe acelașii subiect. “Aş vrea să le spun să îşi facă proiectul lor televizat şi să invite pe cine vor – poate măcar rudele îi vor urmări”, a adăugat jurnalista.

Lorena Bogza a spus că e timpul să ia atitudine față de criticile care nu sunt constructive. “Acestea fiind spuse, să ştiţi că accept, dragii mei, tot felul de critici (constructive, de bun simţ) şi laude. E timpul să iau atitudine că, altfel, unora li se pare că sunt mari experţi şi pot afirma orice, fără a răspunde pentru asta”, a conchis jurnalista.

SHOK.md

Inapoi la arhiva noutaților