[ X ]
[ X ]
[ X ]
Jurnalistul Gheorghe Gonţa face dezvăluiri: Prima dată a fost în ascensor!
17 Aprilie

Prezentatorul TV, Gheorghe Gonța a acceptat să vorbească în cadrul proiectului“PRIMA DATĂ” lansat de portalul SHOK.md și a povestit despre prima dată cu soția sa. Povestea întreagă o citiți mai jos!

“Pentru mine și ea, prima dată a fost în ascensor. Eram în doi, coboram de la o prietenă comună să luam bere de la magazin – tinerețe, ce poți să spui?! Era în premieră când rămăsesem în doi. Coboram de la etajul superior, ceea ce ni se părea suficient ca sa facem ceea ce-și dorește oricine, în special când ești la începuturi de căi.

Ea mă privea cu pasiune, eu mă uitam la ea și abia de mă abțineam. În astfel de momente logica nu e așa cum trebuie să fie în mod normal – rece și de fier, dar lipsește cu desăvârșire – dorința e enormă, sângele circulă cu viteză enormă și prin urmare nu prea poate fi vorba de abținere.

A fost în premieră când am lăudat ceva creat în URSS – liftul! Liftul pe care dacă-l iei de la 9, se oprește tocmai la etajul întâi și în nici un caz la alte etaje unde lumea așteaptă, poate, la fel cu mare dorință de a face, dacă nu ceea ce voiam noi, dar neapărat ceva important pentru ei.

Și astfel, fiind cred la jumătatea drumului, care în atare momente îți pare că durează suficient de mult, am decis că-i timpul! Sunt sigur ca și ea aștepta atacul, deși gândurile îmi erau un pic și la consecințe, pentru că vecinii reușiseră să vadă cine și la cine a venit, dar, vorba aia, mai bine lupți contra guvernării decât contra vecinilor.

Dar am făcut-o într-un final! Și o facem de atunci des și cu plăcere! Și fară frică de vecini! Astfel a fost primul meu sărut cu cea care-n prezent îmi e soție, Cristina Gonța! Prima oară e mai complicat, după care totul e și mai frumos!”,  a povestit jurnalistul pentru sursa citată.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților