[ X ]
[ X ]
[ X ]
Jurnaliștii din R. Moldova vor beneficia de Bursa “Constantin Tănase”
26 Ianuarie

Platforma Unionistă Acțiunea 2012, în parteneriat cu Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români, va lansa bursa “Constantin Tănase”, în acest an. Beneficiari ai acesteia vor fi jurnaliștii din Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat George Simion, președinte executiv al Platformei Unioniste Acțiunea 2012, în cadrul Reunii jurnaliștilor de pe ambele maluri ale Prutului, ce s-a desfășurat în perioada 23-25 ianuarie a.c., la București, transmite CURENTUL.

“Este vorba despre burse pentru TV, radio și presă scrisă/on-line. Jurnaliștii care vor obține bursa vor efectua un stagiu într-o redacție de presă de la București”, a declarat activistul.

Bursa va purta numele jurnalistului Constantin Tănase, care pe parcursul activității sale a promovat intens valorile românești.

Platforma Unionistă ACȚIUNEA 2012 este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților