[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă un politician îşi lansează blog. „Simt nevoia de comunicare”
5 Februarie
foto: alex-gabriel.weebly.com

Vicepreşedintele Parlamentului Andrian Candu îşi va lansa în curînd blog. Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii “Fabrika” de la Publika TV.

„În următoarele zile voi lansa pagina web cu blog, care va fi intercalată cu Facebook şi Twitter. Simt nevoia de comunicare, mai ales când se fac speculaţii foarte multe şi aş vrea să intervin pur profesionist, cu argumente pentru unele teme”, a declarat Andrian Candu.

De asemenea, vicespeakerul a anunţat că îşi va crea şi o pagină de Facebook. „Cîndva mi-am creat o pagină personală, dar foarte rar intru. În timpul cel mai apropiat îmi voi seta o pagină de persoană publică ca să pot primi mai multe mesaje, să fie şi un instrument de comunicare cu cei care utilizează Facebook-ul. Eu like-uri nu prea o să dau, dar voi încerca să intervin cu răspunsuri la comentarii sau solicitări”, a adăugat Candu.

CURENTUL precizează că mai mulţi politicieni moldoveni deţin un blog. Printre aceştia se numără: Vlad Filat, Vlad Plahotniuc, Liliana Palihovici, Mihai Ghimpu, Vitalie Marinuţa, Igor Dodon şi alţii.

Inapoi la arhiva noutaților