[ X ]
[ X ]
Î.S. „Fiscservifnrom” propune cursuri de instruire în utilizarea serviciilor fiscale electronice
4 Iunie

Formarea profesională este pilonul de activitate a fiecăruia. În organizaţiile  de succes, care aplică o cultură de management eficientă privind gestionarea personalului, se consideră că angajarea oamenilor potriviţi este doar un început. De aceea, acestea investesc permanent în instruirea salariaţilor săi. Această practică este demnă de urmat pentru formarea şi avansarea profesională a angajaţilor oricărei întreprinderi, ceea ce în final va constitui o plus valoare semnificativă şi pentru instituţie.

Î.S. „Fiscservinform”, administrator tehnico-tehnologic al Sistemului informaţional fiscal, a lansat în premieră un serviciu de instruire la pachet ce are la bază materialul integral prezentat într-un ansamblu coerent a următoarelor servicii: „Declaraţie electronică”, „e-Factura”, „Registrul General al Facturilor Fiscale”, „Comanda On-line de Formulare Tipizate”, „Contul Curent al Contribuabililor”.

Procesul de instruire se desfăşoară pe parcursul unei zile şi are loc în două etape de prezentare a fiecărui sistem: partea teoretică – care include expunerea aspectelor introductive a subiectului abordat pe diferite canale (vizuale – PowerPoint, auditive, acţionale) şi partea practică – prin repetarea eşalonată de exerciţii declanşate la nivel de aplicaţie practică la calculator.

Calitatea serviciilor de instruire pe care le oferim poate fi demonstrată de către cei peste 2300 contribuabili din toată ţara, care au beneficiat de mai mult de 50 de cursuri prezentate de către specialiştii-formatori ai întreprinderii pe parcursul anului 2014.

Sursa: www.fiscservinform.md

Inapoi la arhiva noutaților