[ X ]
[ X ]
[ X ]
Gata cu viața de burlăciță! Încă o prezentatoare TV se mărită
11 Iulie

Jurnalista Anna Smolnițchi a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Sergiu, așa că pregătirile pentru cel mai important eveniment din viața lor sunt în toi, scrie SHOK.md.

Solicitată de sursa citată, jurnalista a povestit cum a avut loc cererea în căsătorie.

„Pe 4 iunie, de ziua mea de naștere, am evadat din țară. Am mers în România, să vizităm Rezervația Naturală a Munților Macin, munți frumoși din granit. La un moment dat s-a prefăcut că-l doare piciorul, ne-am oprit să-l bandajăm. Din bandaj a căzut inelul. A fost perfect! Noi doi, singuri, departe de lume, în sânul munților pe care-i iubim”, a declarat Anna.

Tinerii au decis să nu aștepte prea mult, așa că urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu cât de curând. „Ne cununăm în această vară! Rochia pentru cununie va fi superbă, semnată de designerul Rodica Nicov. În ziua cununiei se împlinește un an de când suntem împreună”, a adăugat ea.

De asemenea, Anna a mărturisit cum a luat naștere povestea lor de iubire. „Totul a pornit de la o prietenie. Era confidentul meu. Ne-am cunoscut la Vatra. El e avocat și un om extraordinar”, a menționat jurnalista.

Felicitări din partea echipei SHOK.md!

anan3 anna anna1 anna2

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților