[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) O prezentatoare TV și-a donat părul
1 Aprilie

Prezentatoarea de știri Sorina Obreja este solidară cu femeile diagnosticate cu cancer, tocmai de aceea, a decis să-și doneze o parte din părul său, scrie SHOK.md.

Contactată de sursa citată, jurnalista a comunicat că, a fost o decizie spontană, de care este mulțumită, în primul rând, fiindcă este în scop caritabil.

”Ideea mi-a venit când am văzut la știrile noastre un subiect despre femeile care își donează părul pentru că ulterior din acesta să fie făcute peruci, care să ajungă la pacientele cu probleme oncologice. Mi s-a părut minunat, așa că a doua zi am cerut acordul directorului televiziunii, și, deși, eram sceptică, l-am primit. Așa că m-am lăsat cu drag în mâinile stilistului. Nu am fost niciodată tunsă atât de scurt. Este pentru prima dată în viață și nici măcar nu credeam că aceasta ar putea fi coafură care să mă avantajeze, eu fiind întotdeauna adepta părului lung. Dar știind că în felul acesta aș putea să fac fericită o femeie, care nu are prea multe motive de bucurie, nu am stat mult pe gânduri”, a declarat Sorina.

SORINAA

SORINA1

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților