[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
FOTO// O altă jurnalistă a fost cerută în căsătorie
24 Martie

Ziua de ieri a fost una extrem de frumoasă pentru producătoarea TV Diana Botnaru, fiindcă, pe lângă faptul că și-a serbat ziua de naștere, a fost cerută în căsătorie, scrie SHOK.md.

Contactată de sursa citată, Diana ne-a povestit cât de emoționant a fost momentul în care și-a văzut iubitul în genunchi.

” Nu, nu am bănuit nimic. Mă gândeam eu cu ceva timp înainte că eventual ar putea face acest gest printr-o vacanță pe undeva, nici chiar de ziua mea. Am avut ieri o zi nemaipomenită, înconjurată de oameni dragi pe tot parcursul zilei, el fiind prins cu activitățile lui nici nu bănuiam că o să-și facă timp pentru a aranja toate detaliile. Toată ziua de ieri m-a tot surprins cu flori și cadouri, dar în final a căzut în genunchi, afirmând că mai are încă un cadou întrebător, cu un semn de întrebare și a răsunat „vrei să fii soția mea?” la care a venit și răspunsul meu – „DA””, a declarat ea.

Întrebată despre nuntă, Diana ne-a spus: ”Ce ține de nuntă suntem doar la nivel de discuții, planificări… cine știe ce surprize mai pune EL la cale”.

diana  diana2 diana3 diana4 diana5 diana6

Natalia MORARU

Inapoi la arhiva noutaților