[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Firma „Ritlabs” S.R.L. anunță lansarea programului poștal The Bat! v7.1.18.
3 Martie

Firma „Ritlabs” S.R.L. anunță lansarea programului poștal The Bat! V7.1.18, potrivit unui comunicat de presă, transmite CURENTUL.

Apariția celei de-a șaptea versiuni a programului cu protocolul EWS pentru a interacționa cu serverele Microsoft Exchange le-a plăcut utilizatorilor atît de mult încît am avut o avalanșă de scrisori către serviciul de suport cu solicitări și propuneri de eficientizare a funcționării programului poștal în mediul corporativ.

În versiunea nouă, dezvoltătorii au adăugat opțiunea de a lucra cu contactele Exchange. Acum, utilizatorii pot încărca mii de contacte din rețeaua corporativă în cărțile de adrese ale cutiilor poștale EWS (Exchange Web Services) în The Bat!, iar modificările în contactele personale din cărțile de adrese locale, legate de Exchange, vor fi transmise pe server.

Între alte modificări ale versiunii noi a programului ar fi de menționat imaginea îmbunătățită a interfeței. Acum, inscripțiile interfeței The Bat! sunt prezentate complet în toate limbile menținute de program.

Scrisorile, acum, se pot sorta pe listă după numele din cartea de adrese. De asemenea, căutarea contactelor pe serverele LDAP a devenit mai inteligentă. Modificările au vizat Analizatorul scrisorilor recepționate, dialogul de selectare a directoarelor pentru MailTicker, dar și mecanismul de schimbare a directoarelor părinte.

Ținînd cont de evenimentele recente, în urma cărora studenții din Universitatea Berkeley din California au depus o cerere de chemare în judecată împotriva companiei Google, se face simțită, deosebit de acut, nevoia de un program poștal securizat. Renovările accesibile în versiunea nouă fac ca programul poștal The Bat! să fie un instrument mai eficient în activitățile cu poșta electronică, care apără confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor de accesul din exterior, ceea ce nu se poate obține folosind clienții web.

Programul poștal The Bat! protejează informațiile prin diferite metode, inclusiv, prin criptarea datelor utilizatorului pe unitatea de disc și criptarea traficului cu ajutorul protocoalelor SSL/TLS. Programul The Bat! face posibilă respectarea confidențialității corespondenței, pentru că poate funcționa fără antrenarea furnizorilor globali de servicii de poștă electronică și de interfață web, scrisorile fiind păstrate pe calculatoarele utilizatorilor, și nu în spațiile de stocare în cloud, unde acestea pot fi accesibile unor persoane străine. The Bat! permite procesarea și păstrarea a unui număr nelimitat de cutii poștale, directoare și scrisori.

Prețuri și actualizare

The Bat! v7 Home Edition este accesibil la prețul de 450 lei moldovenești. The Bat! v7 Professional Edition, cu versiunea de program portativă, inclusă în set, – The Bat! Voyager, costă 900 lei.

Pentru a beneficia de avantajele The Bat! v7, luați cunoștință de politica de actualizare. Licențele procurate după 9 mai 2015, sunt valabile pentru toate versiunile The Bat! 7. Titularii licențelor pentru oricare dintre versiunile precedente ale programului (pînă la versiunea a 7-a) pot actualiza licența pentru The Bat! v7, procurând trecerea de la versiunea precedentă la cea recentă a The Bat! Puteți găsi produsele companiei pe pagina descărcărilor.
Despre Firma „Ritlabs” S.R.L.

Firma pentru elaborarea software „Ritlabs” S.R.L. este specializată în produse comunicaționale cu un nivel de siguranță înalt. Produsele SRL „Ritlabs”– The Bat!, The Bat! Voyager, BatPost – se elaborează în funcție de doleanțele numeroșilor utilizatori. The Bat! și-a făcut apariția pe piața mondială în anul 1998 și este în prezent unul dintre principalele programe poștale pentru Windows. Între utilizatorii programului se numără organizații de stat, bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, a petrolului și a gazului, companii din domeniul software și hardware, un cerc larg de companii din businessul mic și mijlociu, și deținători de computere în utilizare privată din 191 de țări ale lumii. Puteți afla mai multe amănunte despre „Ritlabs” S.R.L. de pe pagina web a companiei https://www.ritlabs.com/.

Compania dezvoltatoare de software SRL „Ritlabs” este laureată a concursului „Marca comercială a anului – 2014”, organizat de Camera de Comerț și Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală al Republicii Moldova. Firma a devenit deținătoarea medaliei de argint la categoria „Export”, care se acordă pentru o strategie eficientă de dezvoltare a afacerilor, care contribuie la formarea imaginii pozitive a Moldovei pe plan internațional. Potrivit rezultatelor selecției organizate în anul 2013 de către Inspectoratul Fiscal Principal de Stat al Republicii Moldova, Firma „Ritlabs” S.R.L. a obținut titlul „Contribuabil cu grad înalt de credibilitate”.

Inapoi la arhiva noutaților