[ X ]
[ X ]
[ X ]
E mai frumos decît iPhone, mai stilat şi mai ieftin (FOTO)
21 Ianuarie
foto: en.hdyo.org
Piaţa telefoanelor mobile din Europa va primi în curînd un nou competitor. Meizu a început deja să îşi promoveze telefoanele în SUA, la CES 2014, pentru ca în viitorul apropiat compania chineză să anunţe că are de gînd să vină şi în Europa, prin intermediul tîrgului de tehnologie MWC, informează yoda.ro.

Conform Geeky-Gadgets, Meizu plănuieşte să se lupte pe piaţa din Europa cu Samsung şi HTC, însă cu produse care vor costa cu 30% mai puţin.

În acest moment, Meizu comercializează pe piaţă modelul MX3, care costă 360 de dolari şi vine cu un procesor Exynos 5 octa, similar cu cel de pe Samsung Galaxy S4.

Conform Sierra Ma, directorul pe afaceri externe, telefonul va fi cu 30% mai ieftin decît modelele de top ale competitorilor.

e-mai-frumos-decat-iphone-mai-stilat-si-mai-ieftin-telefonul-cu-super-performante-care-ajunge-in-europa_2_size1e-mai-frumos-decat-iphone-mai-stilat-si-mai-ieftin-telefonul-cu-super-performante-care-ajunge-in-europa e-mai-frumos-decat-iphone-mai-stilat-si-mai-ieftin-telefonul-cu-super-performante-care-ajunge-in-europa_1

Inapoi la arhiva noutaților