[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dorina Gherganov a renunțat la știri. Iată din ce cauză!
8 Ianuarie

Dorina Gherganov, proaspătă jurnalistă în echipa TVR, în prag de sărbători – a renunțat să mai scrie știri și a zbughit-o împreună cu familia la munte. Din fericire jurnalista a lipsit doar câteva zile, pe care a ales să le petreacă în Poiana Brașovului, un loc feeric și minunat, scrie SHOK.md.

,,Am o scurtă vacanță, cu familia. Au fost trei zile de poveste și mă refer în primul rând la ninsoarea care nu mai contenește și la natura acestei zone. Mă conving o dată în plus că România este o țară foarte frumoasă. Am mai fost la munte în Bulgaria, dar România îmi place mai mult”, a declarat Dorina pentru sursa citată.

Această destinație a fost aleasă nu întâmplător de Dorina Gherganov, ci mai mult din curiozitatea de-a afla dacă Brașovul e la fel cum la descoperit în ultima carte lecturată.

,,Am citit acum o lună o carte în care acțiunea se desfășoară în Brașov. Și sunt foarte mulțumită că sunt acum pe aceste locuri. Sper să venim și la vară, sunt convinsă că natura Brașov-ului e la fel de splendidă și atunci când e verde”, a adăugat jurnalista.

dd1d2d3d4d5d6d7d8d9d10d11

Inapoi la arhiva noutaților