[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dinu Ciocan: CCA a lansat o nouă versiune a paginii web
17 Octombrie

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a lansat astăzi noua versiune a paginii web a instituţiei (www.cca.md). Anunţul a fost făcut de preşedintele CCA, Dinu Ciocan, în cadrul unui briefing de presă, transmite CURENTUL.

Noua pagină conţine mai multe rubrici noi, cum ar fi: Electorala 2014, Protecţia minorilor, Digitizarea şi Contacte.

„La rubrica contacte a fost creat un sistem eficient de expediere a mesajelor în vederea eficientizării comunicării cu publicul. Iar fiecare persoană are posibilitatea să remită sesizări cu privire la încălcările depistate, precum şi diverse comentarii şi propuneri privind activitatea CCA”, a declarat Ciocan.

De asemenea, preşedintele CCA a specificat că rubrica „Electorala 2014” va informa despre concepţiile de reflectarea campaniei electorale de către radiodifuzori, cît şi felul în care aceştia îşi desfăşoară activitatea şi se conformează prevederilor legale.

„Îmi exprim încrederea că noua pagina va fi un instrument eficient de comunicare cu publicul, radiodifuzorii şi societatea civila pentru a asigura dreptul cetăţenilor R. Moldova la libera expunere a informaţiilor prin intermediul mijloacelor de televiziune şi radiodifuziune, precum şi dreptul la informare corectă, deplină şi operativă”, a conchis Dinu Ciocan.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților