[ X ]
[ X ]
[ X ]
Detalii despre noul post TV condus de Dumitru Ţîra
22 Aprilie
foto: publika.md

Dumitru  Țîra a obținut de curând, licență pentru un nou post de televiziune – Realitatea TV. Și deși, canalul va fi lansat începând cu luna iunie, el a spus că deja știe cum își vor recupera investițiile de mai mult de 300 mii euro doar pentru lansarea postului fără pagină web. Despre aceasta, el a povestit în cadrul unui interviu acordat pentru Kommersant.md, scrie shok.md.

“Bugetul anual va fi aproximativ 800 de mii €”, a spus el

Potrivit spuselor sale, în doi ani, televiziunea își va recupera investițiile. Dumitru Țîra a spus că banii vor veni din publicitate, alegeri, campanii speciale și sociale.

“Publicitatea o vom vinde fără  intermediari”, a subliniat el.

Totodată, fondatorul televiziunii a spus că postul se va deosebi celelalte în primul rând, prin costuri. “Totul se începe și se încheie cu resurse.  Din informațiile pe care le dețin, știu că unele canale au un buget de 100 – 150 mii euro lunar. Realitatea TV va costa maxim 55 mii euro”, a afirmat el.

Țîra a mai spus că nu va copia alte posturi TV și că formatul televiziunii, pe care o va lansa la finele lui mai – început de iunie, va fi între РБК și canal „Дождь”.

SHOK.md

Inapoi la arhiva noutaților