[ X ]
[ X ]
[ X ]
CURENTUL – un an de activitate pe piaţa media a Republicii Moldova!
15 Ianuarie

Acum un an, compania de consultanţă şi promovare POLIEXPERT lansa un nou produs media per piaţa Republicii Moldova – www.curentul.md. Din start, ne-am propus să ne manifestăm ca un mijloc de informare în masă echidistant, obiectiv, liber de orice fel de ingerinţe improprii presei şi astăzi constatăm că aceste obiective au fost atinse.

Timp de un an, zi de zi, ne-am aflat continuu la straja intereselor consumatorului de informaţii din Republica Moldova, pornind de la dreptul fiecărui cetăţean de a avea acces liber la informaţii obiective despre situaţia din Republica Moldova, şi nu numai.

Poziţia pe care o ocupă la moment pe piaţa Republicii Moldova compania POLIEXPERT, posibilităţile companiei au permis portalului www.curentul.md să se dezvolte ca un mijloc de informare în masă liber şi independent, iar calitatea produsului său a fost şi este apreciată atît de vizitatori, cît şi de cei care în această perioadă au devenit partenerii şi chiar prietenii noştri.

În primul an de activitate, www.curentul.md a reuşit să-şi construiască o bază solidă, ceea ce ne permite să afirmăm că acest proiect s-a dovedit a fi unul de succes şi cu mari şanse de viitor.

Vom continua aceeaşi politică editorială, vom continua să ne aflăm în permanenţă la straja intereselor consumatorului de informaţii din Moldova, vom continua să punem accentul doar pe principiile veritabile ale presei şi sîntem convinşi că această abordare ne va asigura succesul pe viitor.

Fiţi alături de noi şi nu vă vom dezamăgi!

Echipa CURENTUL

Inapoi la arhiva noutaților