[ X ]
[ X ]
[ X ]
CTS vine cu precizări: „Întreprinderea nu se implică în alte activităţi, decât cele ce-i revin în conformitate cu legislaţia în vigoare”
19 Decembrie

Centrul de Telecomunicaţii Speciale (CTS) vine cu mai multe precizări după ce în presă au apărut informaţii precum că întreprinderea ar fi implicată în falsificarea votării în cadrul unui sondaj realizat de o publicaţie periodică din Republica Moldova, în acest sens fiind afişată şi o adresă IP, transmite CURENTUL.

„CTS oferă adrese IP tuturor autorităţilor publice centrale. Aceste adrese rămân oficial ca şi proprietate a CTS, dar sunt folosite de respectivele autorităţi. CTS nu poartă răspundere pentru modul în care aceste adrese sunt folosite de către cei cărora le-au fost transmise. Reiterăm şi pe această cale că CTS nu se implică în alte activităţi, decât cele ce-i revin în conformitate cu legislaţia în vigoare”, se menţionează într-un comunicat al CTS.

Totodată, întreprinderea îşi exprimă deschiderea către presă şi, totodată, face apel către jurnalişti să dea dovadă de corectitudine în relatarea informaţiilor ce vizează CTS.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților