[ X ]
[ X ]
CO al IPNA „Teleradio-Moldova” anunţă concurs pentru două funcţii de conducere. Mai aveţi 3 zile pentru a depunde dosarele!
20 Mai

Consiliul de Observatori al Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului Compania „Teleradio-Moldova” anunţă concurs pentru funcţia de preşedinte al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” şi director al radiodifuziunii IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.

Participanţii la concurs trebuie să prezinte dosarele de participare pînă în data de 23 mai, inclusiv, la Casa Radio. Actele prezentate în dosar pot fi expediate şi în format electronic pe adresa: co@trm.md

Dosarul de participare va cuprinde:
a) cererea de participare la concurs, adresată Consiliului de Observatori;
b) CV-ul candidatului;
c) proiectul de intenţie asupra strategiei de dezvoltare a IPNA Compania „Teleradio-Moldova” (pentru candidaţii la funcţia de preşedinte al IPNA).
d) proiectul de intenţie asupra strategiei de dezvoltare a radiodifuziunii (pentru candidaţii la funcţia de director al radiodifuziunii).
e) declaraţia participantului la concurs cu privire la absenţa incompatibilităţilor pentru numirea în funcţie sau declaraţia de a le înlătura;
e) copia buletinului de identitate;
f) copia diplomei de studii superioare.

Consiliul de Observatori al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” aduce la cunoştinţă că desfăşurarea concursurilor pentru funcţiile de Preşedinte al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” va avea loc pe data de 4 iunie şi, de Director al radiodifuziunii al IPNA Compania „Teleradio-Moldova” pe data de 5 iunie curent, ora 10:00, în Sala de şedinţe a Casei Radio.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților