[ X ]
[ X ]
[ X ]
Centrul de apel al Î.S. „Fiscservinform” asigură asistenţă informativă în alegerile locale 2015
22 Mai

Săptămîna precedentă, Î.S. „Fiscservinform” a semnat un contract de colaborare cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în baza licitaţiei privind: „Furnizarea serviciilor de call-centru pentru Comisia Electorală Centrală în perioada electorală 2015”. Prin urmare, Centrul de apel din cadrul Î.S. „Fiscservinform” va asigura suportul informativ-consultativ şi tehnic tuturor actorilor implicaţi în procesul de organizare şi buna desfăşurare a alegerilor (cca 4200 persoane responsabile), transmite CURENTUL cu referire la un comunicat al Î.S. „Fiscservinform”.

La etapa actuală, operatorii Centrului oferă asistenţă informativă în mare parte funcţionarilor electorali în ceea ce priveşte adresa, secţia de votare, consultări privind includerea candidaţilor în sistem, editarea informaţiilor despre candidaţi etc.

Aferent subiectelor ce ţin de alegerile locale vor fi consultaţi şi alegătorii. Astfel, fiecare cetăţean ce are neclarităţi privind secţia de votare unde este înregistrat, sau alte întrebări privind alegerile locale 2015, le poate adresa operatorilor Centrului de apel.

Centrul de apel este disponibil de luni pînă vineri, în intervalul 08:00-18:00 la numărul de telefon 022-88-01-01. În perioada desfăşurării nemijlocite a alegerilor, operatorii vor oferi asistenţă informativă 24/24.

Centrul poate fi apelat la tarif ordinar de la telefonul fix sau mobil din orice localitate a Republicii Moldova.

Centrul de Apel este un proiect realizat de către Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală, și cu suportul Programului PNUD pentru Democraţie, componenta Alegeri, finanţat de către Guvernul Regatului Suediei.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților