[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cel mai inovator telefon mobil produs în 2014
15 Aprilie
foto: descopera.ro

Amazon se pregăteşte să lanseze în a doua jumătate a anului primul smartphone al companiei, echipat cu tehnologie care face unele imagini să pară 3D, similar unei holograme, fără să necesite ochelari speciali, au declarat surse apropiate situaţiei pentru Wall Street Journal, scrie descopera.ro.

Retailerul american a prezentat în ultimele săptămâni smartphone-ul unor dezvoltatori de aplicaţii şi software din San Francisco şi Seattle. Persoane informate asupra planurilor Amazon au afirmat că retailerul vrea să prezinte telefonul până la sfârşitul lunii iunie şi să înceapă livrările până la sfârşitul lunii septembrie.

Sursele Wall Street Journal au declarat că Amazon speră ca telefonul său să iasă în evidenţă prin intermediul ecranului capabil să afişeze imagini aparent 3D fără a fi necesari ochelari speciali. Telefonul va utiliza tehnologie de urmărire a retinei, cu patru camere pe faţa telefonului, sau senzori, pentru a face imaginile să pară 3D, similar unei holograme.

Preţul smartphone-ului şi designul acestuia nu sunt clare încă, iar compania şi-ar putea schimba şi planurile de lansare.

O altă sursă a declarat pentru publicaţia americană că Amazon a transmis unui frunizor că se aşteaptă să înceapă producţia de serie în această lună, cu o comandă iniţială de 600.000 de terminale.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților