[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Ce nu ştiai despre…” jurnalistul Marcel Toma: Mama aştepta în locul meu o fetiţă – Steluţa!
3 Septembrie

Jurnalistul Marcel Toma, fondatorul portalului destinat bărbaților www.unicool.md, urma să fie fetiță, pe care să o cheme Steluța. Cel puțin așa își dorea mama sa, transmite CURENTUL.

Solicitat în cadrul proiectului „Ce nu știai despre…”, Toma a spus că,  el este matinal, născut la 06.30.

„De regulă este ora la care ceasul biologic sună deșteptarea. Altă regulă, ceasul este copleșit de somnul care mai durează ceva timp după Apropo, majoritatea operațiilor matematice între cifrele care constituie  data mea  de naștere rezumă numărul 10: 25.03.1973”, spune jurnalistul.

Marcel Toma mai spune că despre el nu se știe că, cînd a devenit student la Facultatea de Jurnalism, el deja avea carnet de muncă la săptămânalul fotbalistic Fotbal Hebdo.

„Înainte de studii în Jurnalism, mi-am încercat norocul în lumea tehnicii și a calculatoarelor, în special, la UTM. Institutul Politehnic pe atunci. Inginer din mine, din câte se poate de văzut, n-a mai ieșit până în ziua de azi. Slava Domnului… „, mai spune el.

O altă taină din trecutul său este și faptul că, a fost câștigător al Olimpiadei raionale la geografia economică, în clasa 9.

„Aveam obiceiul să citesc manualele de istorie cu un an înainte de predarea cursului în școală începând cu  clasa a cincea – de la Istoria antică până la Istoria contemporană„, afirmă jurnalistul.

macel toma marcel toma1

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților