[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Ce nu ştiai despre…” jurnalista Daniela Babici: Îmi doream de mică să fiu medic chirurg
20 Septembrie

Şi jurnalista Daniela Babici a acceptat să participe în cadrul proiectului „Ce nu ştiai despre…”, lansat recent de portalul CURENTUL.

„Probabil fiecare dintre noi are nişte pasiuni mai puţin cunoscute, fiecare are secrete, fiind şi eu om, am o cutiuţă de lucruri mai puţin cunoscute de publicul larg”, a declarat Daniela.

În acest sens, jurnalista a întocmit o listă cu 10 lucruri pe care nu le cunoaşte publicul larg despre ea.

„1. Nu îmi place odihna în condiţii foarte luxoase, prefer să fie compania „all inclusive”; 2. Am alergie la făţărnicie şi prostie; 3. Îmi doream de mică să fiu medic chirurg, nu prezentatoare TV; 4. Pînă la vîrsta de 2,5 ani, mama se temea că va trebui să port perucă, pentru că nu aveam podoabă capilară; 5. Visez sa infiez un copil; 6. Urăsc să calc haine, în special cămăşi; 7. Am scris un roman de 265 de pagini şi aştept momentul potrivit să îl editez; 8. Cred că lumea a uitat de Dumnezeu şi că ar trebui să ne reamintim cum se face cruce; 9. Sînt o fană a cafelei naturale; 10. Priveliştea mea preferată: să privesc cum soţul meu se joacă cu Emilian, fiul nostru”, a conchis jurnalista şi prezentatoarea TV, Daniela Babici.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților