[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Ce nu ştiai despre…” Ion Ghimpu, prezentator TV: Aş putea face o carieră şi în showbiz!
3 Septembrie

Chiar dacă zilnic muncește la pupitrul de știri și este și redactor-șef la un post de televiziune, Ion Ghimpu nu are studii în Jurnalism! Acesta a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Transporturi a Universității Tehnice din RM, transmite CURENTUL.

Solicitat în cadrul noului proiect lansat de portalul nostru – “Ce nu știai despre…” , jurnalistul ne-a spus că, zilnic depune mult suflet în ceea ce face. Ion spune că și-a descoperit dragostea pentru televiziune încă din adolescență, însă nu s-a gîndit vreodată că va ajunge să activeze în acest domeniu.

“Bineînțeles că la început am avut mari emoții. Recunosc că și acum înainte de emisie îmi tremură un pic genunchii, dar încerc să mă concentrez  și de obicei îmi reușește. Sigur că mai fac și gafe, dar nu sunt un robot! Încerc mereu sa fiu eu însumi și mă ghidez de ideea că premiul suprem pe care-l oferă viața, este șansa de a lucra din greu la ceva, care merită din plin efortul tău!“, spune prezentatorul TV.

Pe lîngă știri, are și o pasiune aparte pentru muzică.

“În timpul liber merg cu prietenii în cluburile Karaoke, unde cînt.  Prietenii îmi spun că am talent și că aș putea face o carieră și în showbiz. Eu însă nu împărtășesc această idee, deși: Niciodată nu spune niciodată“, spune Ion Ghimpu.

ion ghimpu1

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților