[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
BEST Chișinău te invită la cea mai tare competiție inginerească din Moldova
10 Martie

Ești student? Ești creativ și dornic să îți pui abilitățile la încercare? Vrei să călătorești prin Europa grație propriilor cunoștințe? Grupul local BEST Chișinău te invită la cea mai tare competiție inginerească din Moldova, destinată studenților, transmite CURENTUL.

În perioada 26-27 martie, BEST Chișinău organizează etapa locală a EBEC (European BEST Engineering Competition). În concurs pot participa toți studenții din cadrul Universității Tehnice a Moldovei.

Concursul se va desfășura în paralel pentru 2 probe:

Team Design — aici tu și echipa ta va trebui să confecționați din diferite materiale și cu ajutorul ustensilelor puse la dispoziție de către organizatori o mașinărie care îndeplinește o anumită însărcinare;

Case Study — aici tu și echipa ta veți elabora o soluție analitică pentru o problemă cotidiană, care poate fi rezolvată prin metode inginerești.

Participând la Team Design riști nu doar să te dezvolți ca inginer, dar și să cucerești potențialii angajatori, iar luând parte la Case Study, vei putea soluționa o problemă care până acum nu a fost rezolvată și cine știe — ideea ta poate fi una revoluționară!

Câștigătorii etapei locale vor participa la etapa regională în Cluj-Napoca, în perioada 21-25 aprilie, unde vor fi cei mai buni ingineri în devenire din Republica Moldova și România. Câștigătorii acestei etape vor prezenta regiunea la etapa finală a concursului în luna august, la Belgrad.

Grupul local BEST Chișinău este reprezentanța organizației europene studențești BEST (Board of European Students of Technology), care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei din anul 2007.

Arată lumii tot ce poți — aplică aici!

Mai multe detalii despre eveniment și de ce trebuie să aplici vezi pe best-chisinau.org

Inapoi la arhiva noutaților