[ X ]
[ X ]
[ X ]
AGEPI lansează un concurs pentru jurnaliştii din Republica Moldova
13 Mai

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) anunţă lansarea ediţiei a X-a a Concursului republican „Să dezvoltăm economia ţării cu proprietatea intelectuală”, care este organizat cu scopul de a evidenţia şi a susţine cei mai activi jurnalişti care contribuie prin publicaţiile lor la familiarizarea publicului larg cu tematica proprietăţii intelectuale, inclusiv cu aspectele legate de crearea, protecţia juridică şi utilizarea obiectelor de proprietate intelectuală, precum şi respectarea drepturilor de PI, transmite CURENTUL.

La Concurs pot participa jurnalişti care au publicat sau difuzat la tema dată interviuri, materiale de informare, analiză şi sinteză, alte studii în perioada 1 ianuarie 2014 – 1 noiembrie 2015.

Dosarul de participare la Concurs, care va include copii ale materialelor publicate sau difuzate, însoţite de un scurt Curriculum vitae al participantului, vor fi prezentate la AGEPI (str. A. Doga 24, bloc 1, bir. 517, MD-2024, Chişinău, Republica Moldova) sau prin e-mail: diana.stoianov@agepi.gov.md şi office@agepi.gov.md pînă pe 1 noiembrie 2015.

Dosarele prezentate la Concurs vor fi examinate de către membrii Comisiei de apreciere a lucrărilor, componenţa căreia a fost aprobată prin ordinul directorului general AGEPI.

Rezultatele Concursului se vor anunţa în cadrul festivităţii de premiere a laureaţilor Expoziţiei Internaţionale Specializate „INFOINVENT-2015”, care va avea loc în perioada 25 – 28 noiembrie 2015, la CIE MOLDEXPO SA.

Învingătorii Concursului vor beneficia de diplome de excelenţă şi premii băneşti.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților