[ X ]
[ X ]
[ X ]
ADEPT a lansat o pagină web dedicată alegerii Guvernatorului Găgăuziei 2015
3 Martie

Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT a lansat astăzi o pagină web dedicată alegerii Guvernatorului Găgăuziei 2015, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferinţe de presă, directorul executiv ADEPT, Igor Boţan a spus că este vorba de o nouă secţiune a site-ului alegeri.md, disponibilă în trei limbi: română, rusă şi engleză.

Potrivit acestuia, pagina a fost creată cu suportul Misiunii OSCE în Moldova. „Ei fac posibilă documentarea obiectivă şi oferirea accesului liber şi gratuit la informaţiile despre alegerile başcanului Găgăuziei”, a menţionat Boţan.

„Noi sîntem mîndri de pagina alegeri.md. La alegerile parlamentare din 2014 am avut un flux mare de vizitatori, peste un milion de accesări în această perioadă. Cea mai multă informaţie despre alegerile başcanului este în limba rusă. Aici veţi putea vedea programul electoral al candidatului precum şi performanta participantului la alegerile anterioare”, a declarat directorul de programe ADEPT, Polina Panainte.

De asemenea, pe această pagină web veţi putea afla despre prevederile legale referitoare la desfăşurarea alegerilor başcanului, veţi putea urmări curierul electoral zilnic, comunicate de presă, declaraţii ale concurenţilor electorali.

Totodată, ADEPT va publica pe această pagină diverse analize despre principalele probleme, progrese din regiune.

Adrian Platon

Inapoi la arhiva noutaților