[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
2 ani de www.SHOK.md!
1 Martie

Exact acum doi ani, în prima zi de primăvară, cu pași timizi își începea calea un nou proiect media, unul cu concept unic, SHOK.md –  primul portal de cancan din Republica Moldova.

„Din start, dorința și scopul nostru nu a fost cel de a fi catalogat drept un portal pentru femei sau un site ce promovează vedete.

Ne-am propus ca zi de zi să vă aducem cele mai proaspete, excluzive și picante noutăți din activitatea, dar și viața personală a interpreților, jurnaliștilor, politicienilor, demnitarilor, actorilor și, în general, a oamenilor care spun și fac lucruri interesante.

Ne-am dorit să vă informăm zi de zi în așa fel încât să cunoașteți mult mai multe despre cei care-i admirați și nu doar atât cât permite scena, tribuna sau biografia publicată. Am ajuns chiar uneori să facem cunoscuți oameni noi, or nu au fost puțini cei care au apărut în premieră cu povești inedite anume pe SHOK.md.

Zi de zi am comunicat cu surse, am crescut lista noastră de contacte și continuăm să facem asta pentru că, e important să vedem că publicul nostru nu doar că-și păstrează interesul pentru noutăți, ci și are cu ce îl alimenta. Au fost și critici, supărări, scandaluri…or, SHOK.md nu e doar portalul shok-urilor pozitive și vine cu un nou suflu, dar vine și o altfel de atitudine. SHOK.md e portal de cancan și atunci când vrea să vadă schimbare – spune despre asta, iar când e cazul de laudă – la fel, o spune.

Astăzi am ajuns să ne bucurăm de receptivitatea oamenilor pe care-i contactăm și, mai mult, ne bucurăm de publicul care e în contină creștere și care ne motivează să venim mereu cu povești inedite, shok-uri și exclusiv-uri. Începem fiecare zi cu întrebarea: “Oare care va fi shok-ul zilei de astăzi?!” și în fiecare seară aflăm și răspunsul, voi – publicul fiind cei care determină știrea zilei.

Ne-am implicat în parteneriate și am demarat diverse proiecte, am crescut alături și împreună de cei care ne oferă noutățile, dar și de cei care le savurează. Am crescut ca nume pe piața media și acum, la doi ani de la lansare, putem spune, cu certitudine, că SHOK.md face pași siguri în calea pornită încă de la început și vă mulțumim că ne sunteți alături…la doar un click distanță!”, notează Echipa SHOK.md.

Inapoi la arhiva noutaților