[ X ]
[ X ]
Festivalul Gustar 2014 vine cu o ediție specială. Află detalii!
21 August
foto: fest.md

Festivalul Gustar, organizat anual în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a devenit un eveniment cultural reprezentativ pentru R. Moldova. Organizatorii ne promit că în acest an va fi o ediție mai deosebită decît în anii precedenți. Astfel, festivalul de anul acesta va dura 3 zile, transmite CURENTUL.

Ediția din 2014 a festivalului organizat în perioada 23 – 25 august, va include în program: târg de artizanat, ateliere interactive, excursii organizate în rezervaţie (gratis), degustări de bucate tradiţionale, zonă pentru copii mai extinsă, unde se va pune mai mult accentul pe jocuri cognitive, expoziții de artă, camping în zona festivalului și altele.

Pe scena mare a festivalului vor evolua artiști internaționali ca Goran Bregović,  unul dintre cei mai recunoscuți compozitori moderni din Balcani, unul din cei mai buni chitariști din lume Estas Tonne, Milk&Sugar  din Germania, o trupă acustică care combină muzica sefardă cu cea spaniolă El Saffron, din Polonia. La fel vor fi și artiști din Moldova, ca Alex Calancea Band, trupa Trigon, Gândul Mâţei,  interpreții Cristofor Aldea-Teodorovici, Geta Burlacu și alții.

Prețul biletului la festival pentru o zi va fi de 60 lei pînă pe 23 august şi 70 lei în ziua evenimentului, iar pentru ambele zile 100 lei plus bonus a 3-a zi gratis pînă pe 23 august, iar 120 lei în ziua evenimentului. Copiii  pînă la 7 ani vor beneficia de acces gratuit la festival.

De asemenea va fi organizat transport tur-retur din Chişinău spre locaţia festivalului, iar preţul unui bilet tur-retur va fi de 70 Lei.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților