[ X ]
Fabrica din Hâncești ce producea Benetton nu mai are comenzi
10 Aprilie

Fabrica Maglia Est din Hâncești, care a produs haine pentru una din cele mai cunoscute companii la nivel global, United Colors of Benetton, în 2015  nu mai are comenzi, informează CURENTUL.

Din motiv că în prezent fabrica este condusă de către un italian, care nu se află în Moldova, reporterul nostru la contactat pe  ex-directorului întreprinderii Maglia Est, Sergiu Mălai care ne-a comunicat că deși în jur de 3 ani angajații de la întreprinderea din Hâncești au lucrat pentru Benetton, în prezent acest lucru nu mai este posibil.

„Din pacate Maglia Est și-a oprit activitatea de producție în Moldova. Din luna martie nu mai face producție pentru companiile internaționale. Sunt mai multe motive: motive organizatorice, relațiile cu autoritățile fiscale, pierderea forței de muncă și altele”, a precizat Sergiu Malai.

CURENTUL.md precizează: Printre întreprinderele din țară care în prezent realizează comenzi pentru branduri renumite este fabrica Tricon din Cahul, Sotex din Soroca și Portavita din Chișinău.

Natalia Moraru

Inapoi la arhiva noutaților