[ X ]
[ X ]
[ X ]
(DOC) Cum  au fost împărțite  cele 160 de milioane de lei din Fondul Ecologic Național pentru prima jumătate a 2016
25 Iulie

Suma  proiectelor pentru prima jumătate a anului 2016 finanțate din Fondul Ecologic Național a fost în valoare de peste 160 milioane de lei. În total, de bani au beneficiat 119 proiecte, transmite CURENTUL.

La solicitarea redacției noastre, Ministerul Mediului a afișat pe site-ul său lista proiectelor aprobate pentru prima jumătate a anului 2016.

Din informația respectivă aflăm că, cea mai mare sumă de peste 25 milioane de lei a fost alocată pentru proiectul Platformei Ecologice pentru colectarea deșeurilor menajere din Chișinău. Cea mai mică sumă de 16 mii de lei este alocată pentru perfectarea abonamentului Revista „Alunelul”.

În lista de proiecte, majoritatea au obținut sume de circa 2 milioane de lei.

Contactată de CURENTUL, responsabila serviciului de informare al Fondului Ecologic Național, Elena Creangă a menționat că lista nu este completă și se preconizează aprobarea mai multor proiecte.

„Lista pentru anul 2016 nu este completă, sunt aprobate proiectele doar pentru prima jumătate de an. La contabilitate se lucrează pentru stabilirea sumelor celorlalte proiecte pe a doua jumătate” – a declarat Elena Creangă.

Lista proiectelor aprobate pentru finanţare şi finanţate din Fondul Ecologic Naţional pentru anul 2016

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților