[ X ]
[ X ]
Banca Mondială oferă 30 de milioane de dolari Moldovei. Iată pentru ce!
28 Februarie

Banca Mondială este disponibilă să ofere sprijin pentru lucrări de dezvoltare a drumurilor locale din Moldova prin finanţarea unui proiect în valoare de cca 30 milioane de dolari, transmite Curentul.md.

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a discutat despre planul de colaborare în acest sens cu Tamara Sulukhia, Lider de Sector pentru Dezvoltare Durabila în Belarus, Moldova şi Ucraina din cadrul Băncii Mondiale.

Tamara Sulukhia a anunţat că obiectivul vizitei sale în Moldova este de a urmări îndeaproape aspecte ce ţin de implementarea portofoliului sectorului de dezvoltare durabilă în transport şi alte domenii, inclusiv a celui privind reabilitarea drumurilor locale.

Vasile Botnari, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor a demarat pregătirile pentru implementarea în 2014 a unui amplu proiect de reparaţii a drumurilor locale. „Am reuşit , în premieră, identificarea surselor de finanţare pe intern pentru repararea drumurilor dintre sate, ca să asigurăm accesul locuitorilor spre principalele obiectivele sociale. Avem însă nevoie și de sprijinul partenerilor de dezvoltare pentru a înregistra un progres mai mare în această direcție”, a afirmat Vasile Botnari.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților