[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zodia care se îmbogățește în 2021
1 Ianuarie

Horoscop 2021. Scorpionii urmează să se îmbogățească în 2021, spun astrologii de la Astrofame, în timp ce nativii din Vărsător și Leu vor trebui să se asigure că cheltuielile lor nu devin prea excesive, ca să poată face față vieții de zi cu zi.

Dacă semnul zodiacal Scorpion are toate oportunitățile pentru a face saltul financiar în anul 2021, la polul opus se află Vărsătorii și Leii, cu un context zodiacal nefavorabil pe plan financiar.

Horoscop 2021: Decizii financiare dure pentru unele zodii
Horoscopul 2021 va pune anumite semne zodiacale în situația de a se confrunta cu unele decizii financiare dure. Dacă vor să meargă mai departe spre visele lor, au nevoie de multă șansă și inspirație în alegerile făcute.

Mai ales perioada de vară poate fi dificilă din punct de vedere financiar, pentru câteva semne astrale, dar răbdarea și organizarea îi vor ajuta să treacă prin acest moment complicat pe toți ce înarmați cu curaj și determinare.

Nu doar Scorpionii dau lovitura financiară în 2021
Nu doar Scorpionii sunt favorizații soartei în Horoscopul 2021, ci și Taurii și Fecioarele, caracteristicile lor astrale fiind bine aspectate pe casa banilor în anul care începe în curând.

Zodiile câștigătoare în 2021: Scorpion, Taur, Fecioare

Zodii intermediare din punct de vedere financiar: Berbec, Balanță, Pești, Capricorn, Gemeni, Rac, Săgetător

Zodii cu probleme financiare în 2021: Vărsător, Leu

După o perioadă îndelungată în care planetele lente s-au adunat în Capricorn, la finele anului trecut accentul s-a mutat în Vărsător, odată cu intrarea planetelor Jupiter și Saturn în această zodie. Saturn este guvernatorul tradițional al Vărsătorului, iar guvernatorul modern este Uranus, care se află în continuare în Taur. Prin urmare, energia lui Saturn este din nou foarte puternică, dar se conturează un conflict între Saturn și Uranus.

Aspectele principale ale anului 2021
Jupiter este, în sfărșit, eliberat de constrângerile Capricornului, iar prezența sa în Vărsător în 2021 promite să ne deschidă perspective noi, deosebite, unice, asupra lumii, potrivit eastrolog.

Vărsătorul este zodia altruismului și a colectivităților, o zodie asociată cu gândirea vizionară, cu independența și obiectivitatea, cu țelurile sociale și umanitare.

Tranzitul lui Jupiter în Vărsător în 2021 ne îndeamnă să lăsăm deoparte preocuparea pentru propriile interese și să ne punem individualitatea în slujba unui bine comun, în slujba societății.

Este foarte posibil ca soluțiile salvatoare să fie diferite de metodele la care am fi apelat în alte circumstanțe, dar în 2021 Jupiter ne spune, în felul lui, ceea ce, de fapt, știam deja: în situații excepționale, sunt necesare măsuri și idei excepționale.

În plus, Saturn, situat tot în Vărsător, veghează atât asupra responsabilității noastre sociale, cât și asupra evoluției la nivel social, în timp. Eventualele limitări sociale pot fi considerate, dintr-un punct de vedere mai profund, ca fiind un semnal că nu ne îndreptăm în direcția bună, ci avem tendința să ne „învârtim în jurul cozii”.

Inapoi la arhiva noutaților