[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ziua ușilor deschise la AGEPI
20 Aprilie

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) își va deschide uşile pentru vizitatori, joi, 26 aprilie, între orele 09:00 şi 16:00, informează CURENTUL. 

Evenimentul are drept scop sensibilizarea societății privind rolul şi locul proprietăţii intelectuale în dezvoltarea economică, socială și culturală a ţării și necesitatea protecţiei şi respectării drepturilor de proprietate intelectuală în Republica Moldova.

Pe parcursul acestei zile, vizitatorii vor fi informați despre activitatea AGEPI, beneficiul protecției invențiilor, mărcilor, designului industrial, dreptului de autor etc., vor primi consultații privind sursele de informare și documentare în domeniul protecției obiectelor de proprietate intelectuală și modalitatea de accesare a bazelor de date naționale și internaționale.

Cu ocazia Zilei ușilor deschise, vizitatorii vor avea posibilitatea să lase mesaje în Cartea de sugestii și să-și exprime așteptările în legătură cu activitatea Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală. AGEPI își propune ca Ziua ușilor deschise să devină o tradiție.

Acest eveniment are loc în contextul activităţilor consacrate Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale în Republica Moldova, care tradițional, se sărbătorește pe 26 aprilie. Tematica Zilei Mondiale de Proprietate Intelectuală din acest an este: Puterea schimbării: Femeile în domeniul inovării și creativității.

Cristina Pendea 

Inapoi la arhiva noutaților