[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ziua Polițistului de Frontieră European. Cum vor petrece această zi polițiștii noștri de frontieră
24 Mai

Astăzi este marcată Ziua Polițistului de Frontieră European, transmite CURENTUL.

Cu această ocazie, tradițional, polițiștii de frontieră din R. Moldova se mobilizează pentru o misiune nobilă, desfășurând pe întreg teritoriul R.Moldova campania de donare voluntară de sânge.

„Rămânem motivați și cu speranța vie că și în acest an vom reuși să implicăm cât mai mulți donatori, care conștientizează că fiecare picătură donată de sânge este de neprețuit”, menționează Poliția de Frontieră.

Colectarea sângelui va avea loc în șapte localități ale țării. În mun. Chișinău, personalul instituției se va prezenta de la ora 9.00 pe platoul din fața sediului central, Petricani 19, unde va fi amplasat un punct de colectare a sângelui, pus la dispoziție de Centrul Național de Transfuzie a Sângelui.

În celelalte locații, la fel, se vor alătura campaniei un număr mare de angajați, pentru a demonstra că Poliția de Frontieră nu este doar o instituție, dar este și o entitate vie, cu oameni mărinimoși care pe lângă obligativitatea de a-și exercita atribuțiile funcționale sunt deschiși către societate.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților