[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Ziua Fructelor” la II-a ediție: Un program extrem de amplu și divers
25 Iunie

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” lansează cea de-a II-a ediție a Expoziției Specializate în tehnică și inovații pentru pomicultură – „Ziua Fructelor”, care va avea loc pe 12 iulie 2019, în livada super-intensivă a întreprinderii „Fresh Time SRL”, transmite CURENTUL.

Expoziția „Ziua Fructelor” este un important eveniment pentru domeniul horticol, unde mai mult de 40 de companii locale și internaționale își vor prezenta inovațiile pentru livezi.

Contactată de reporterul CURENTUL, specialistul în comunicare și relații publice al APEF „Moldova Fruct”, Violeta Vidrașcu a declarat că cea de-a doua expoziție specializată în tehnică și inovații pentru pomicultură „Ziua Fructelor” este un important eveniment pentru domeniul horticol, în cadrul căreia peste 40 de companii locale și internaționale și peste 350 de pomicultori din toate regiunile țării își vor prezenta inovațiile pentru livezi, soluții inteligente și eficiente de protecție a livezilor contra bolilor și dăunătorilor, soluții moderne pentru depozitarea și manipularea post-recoltare a fructelor, ambalaje și sisteme de certificare a fructelor, echipamente și inovații pentru lucrări mecanizate inclusiv a procesului de recoltare, sisteme moderne de irigații și tratare a apei.

„De asemenea oaspeții evenimentului vor putea vizita standurile expozanților, vor participa la un amplu program de demonstrări practice în livezile moderne de măr și cireș, vor lua parte la seminare pe diverse aspecte ale procesului de producere/depozitare a fructelor. Prezentările se vor desfășura în Casa de ambalare a întreprinderii Fresh Time SRL”, a spus Violeta Vidrașcu.

Intrarea la expoziția specializată „Ziua Fructelor” este liberă între orele 9:30 – 18:00, în localitatea Ordășei, r-nul Telenești.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților