[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zis și făcut! Emilian Crețu, după ce a adunat bani în campania „Un leu”, instalează un teren de joacă în satul de baștină!
4 Iunie

Actorul şi prezentatorul TV, Emilian Creţu, de ziua sa, la 5 ianuarie curent, a încheiat campania caritabilă – „Un leu” pentru o fotografie, care a durat un an de zile. Astfel, cu banii colectaţi, acum, construieşte un teren de joacă în satul de baştină, transmite CURENTUL.

„Am început instalarea terenului de joacă din satul Negureni. Realizarea acestuia se datorează tuturor oamenilor ce au contribuit la campania „1 leu”. Aparatele de joc au fost instalate, însă, dragi locatari ai satului Negureni, vă rugăm copii zilele astea să nu se urce deloc, pentru că nu este terminat şi nu sunt fixate foarte bine. O să fie pus pietriş, o să aducem copaci… Terenul încă nu este la etapa finală”, a comunicat el, pe social media.

Pe lângă aceasta, actorul mulţumeşte tuturor celor care au crezut şi cred în tot ceea ce face: „Voi sunteţi cei care mă motivaţi în fiecare zi”.

Precizăm că, Emilian Creţu, în campania desfăşurată timp de un an de zile, a colectat 4000 de euro. Terenul de joacă este amplasat la Casa de Cultură Negureni.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților
  1. Averea Larisei Novac - al treilea deputat cu cele mai mari venituri declarate: Nu deține imobile, închiriază apartament!
    Politică |
  2. Republica Moldova a transmis la Bruxelles Contribuția națională la Pachetul de extindere al Comisiei Europene pentru 2024
    Politică |
  3. Irina Vlah - la o fabrică de textile: „Conducerea este pregătită să ia oameni fără experiență și să-i formeze în toate, dar nu sunt oameni, tinerii pleacă”
    Politică |
  4. Ulianovschi: În afară de obținerea statutului de candidat la UE - datorită conjucturii geopolitice - puterea PAS se întrece în antirecorduri  
    Politică |
  5. Maia Sandu, la întrevederea cu reprezentanții CCI: Aderarea la UE este singura șansă ca Moldova să mențină pacea
    Politică |
  1. CEC a inițiat elaborarea proiectului „Pentru aprobarea Instrucțiunii cu privire la procedura de compensare a cheltuielilor suportate din bugetul de stat pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale”
    Politică |
  2. Averea Larisei Novac - al treilea deputat cu cele mai mari venituri declarate: Nu deține imobile, închiriază apartament!
    Politică |
  3. Dorin Recean, în discuții cu oamenii din raionul Sângerei: Le-a povestit despre importanța parcursului european al țării noastre
    Politică |
  4. Institutul Oncologic, dotat cu un aparat de brahiterapie 3D, unic în Republica Moldova
    Social |
  5. Republica Moldova a transmis la Bruxelles Contribuția națională la Pachetul de extindere al Comisiei Europene pentru 2024
    Politică |