[ X ]
[ X ]
[ X ]
Zis și făcut! Emilian Crețu, după ce a adunat bani în campania „Un leu”, instalează un teren de joacă în satul de baștină!
4 Iunie

Actorul şi prezentatorul TV, Emilian Creţu, de ziua sa, la 5 ianuarie curent, a încheiat campania caritabilă – „Un leu” pentru o fotografie, care a durat un an de zile. Astfel, cu banii colectaţi, acum, construieşte un teren de joacă în satul de baştină, transmite CURENTUL.

„Am început instalarea terenului de joacă din satul Negureni. Realizarea acestuia se datorează tuturor oamenilor ce au contribuit la campania „1 leu”. Aparatele de joc au fost instalate, însă, dragi locatari ai satului Negureni, vă rugăm copii zilele astea să nu se urce deloc, pentru că nu este terminat şi nu sunt fixate foarte bine. O să fie pus pietriş, o să aducem copaci… Terenul încă nu este la etapa finală”, a comunicat el, pe social media.

Pe lângă aceasta, actorul mulţumeşte tuturor celor care au crezut şi cred în tot ceea ce face: „Voi sunteţi cei care mă motivaţi în fiecare zi”.

Precizăm că, Emilian Creţu, în campania desfăşurată timp de un an de zile, a colectat 4000 de euro. Terenul de joacă este amplasat la Casa de Cultură Negureni.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților