[ X ]
[ X ]
[ X ]
Xenia Piciughin a lansat Şcoala autocunoaşterii: „Vom lucra cu traumele și fricile”
16 Aprilie

Xenia Piciughin a lansat Universul de transformare și manifestare. De altfel, Şcoala autocunoaşterii – Watu, care împreună cu antreprenorul Igor Grosu, nașul său, vor ghida pe cei care doresc să se cunoască pe sine, şi nu doar, transmite CURENTUL.

Astfel, Xenia spune: „nu este un maraton, fiindcă nu vom alerga nicăieri, nu este un curs, fiindcă nu vei primi doar teorie, este un univers al iubirii, manifestării, transformării și vindecării. E locul unde vei trăi și simți, vei conștientiza o mulțime de lucruri, probabil vor fi lacrimi de eliberare și vei declanșa trăiri interioare intense. Universul este spațiul unde vrem să vă transmitem starea divina prin noi și experiența trăirilor noastre. Este Universul tău, dacă simți că a venit timpul pentru o schimbare. Este un prim pas spre cea mai bună versiune a ta”.

Scoala autocunoaşterii durează 29 de zile, iar programul va cuprinde – lecţii teoretice, teme pentru acasă, meditaţii ghidate, şi webinare live. Cei care vor face parte din această comunitate vor avea practică şi exemple din experiența mentorilor.

Pe lângă aceasta, Xenia mai spune că au creat o structură logică, ușoară și extrem de eficientă. „Moartea actorului. Vom ieși din triunghiul vicios, vei renunța la rolul de victimă, persecutor și salvator, apoi îți vei asuma responsabilitatea pentru propria viață. Vom lucra cu traumele și fricile. Te vei conecta cu versiunea ta perfectă și vei activa creatorul din tine! Vom crea panoul dorințelor și vei primi instrucțiuni cum să faci ca ele să se realizeze. Vom face un plan de viață, bazat pe valorile tale! Vei obține toate instrumentele necesare pentru a fi productive”, a conchis ea.

Precizăm că, cursurile vor începe la 12 mai curent.

Amintim că, Xenia Piciughin este soţia DJ-ului Sasha Lopez, iar cei doi au împreună o fetiţă – Ama, fiind stabiliți la București. Anterior ea a fost consilieră pe comunicare a fostului lider democrat, Vlad Plahotniuc.

Cristina Tomac

wa

Inapoi la arhiva noutaților