[ X ]
[ X ]
[ X ]
Weekend productiv pentru Platforma DA! Au fost aleși delegați la Congres, dar și președinți ai unor organizații teritoriale!
8 Februarie

În acest weekend, Platforma Demnitate și Adevăr (DA) a avut mai multe ședințe în teritoriu, în cadrul cărora au fost aleși delegații la Congresul formațiunii, dar și au fost numiți noi președinți ai unor OT, transmite CURENTUL.

Astfel, organizația teritorială Botanica a ales delegații pentru Congres, iar Președintele OT Botanica a Platformei DA, Igor Rotaru, a vorbit despre realizările anului 2020, precum și despre agenda curentă.

botanica

De asemenea, la conferința organizației teritoriale Telenești a Platformei DA a fost reales în calitate de președinte Veaceslav Marandici, dar și au fost aleși delegații pentru Congres.

telenesti

Organizația teritorială Orhei și-a desemnat delegații la Congres, iar în calitate de Președinte a fost aleasă Ala Pereu.

orhei

Președinte al OT Ciocana a fost aleasă Ina Gaidău. Participanții au ales și delegații pentru Congresul din 28 februarie.

ciocana

Noul Președinte al OT Criuleni a Platformei DA este Eugeniu Butucea, ales în cadrul ședinței organizației, în cadrul căreia au fost aleși și delegații la Congres.

criuleni

La Strășeni, în cadrul conferinței organizației teritoriale a Platformei DA, a fost reales în calitate de președinte, Pavel Tamaciuc.

straseni

Stanislav Cozulea a fost reales în funcția de președinte al organizației teritoriale Nisporeni.

nisporeni

Iar în cadrul conferinței organizației teritoriale Dubăsari a Platformei DA, participanții au ales delegații la Congresul formațiunii și l-au ales pe Sorin Tataru în funcția de președinte al organizației.

dubasari

De asemenea, la conferința organizației teritoriale sectorul Râșcani a Platformei DA, Ruslan Verbițchi a fost reales în funcția de Președinte al organizației.

riscani

De menționat că, Congresul Platformei DA va avea loc la 28 februarie curent.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților