[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vrea să se mărite… a treia oară? Adriana Ochișanu: „Îl apreciez în secunda doi… Sunt foarte rea, a dracului” 
24 Ianuarie

Interpreta Adriana Ochișanu și-a dori să se mărite a treia oară, însă, nu crede că s-a născut acel bărbat care să o accepte așa cum e ea, informează CURENTUL.  

„Aș fi vrut… dacă ar fi un bărbat care merită. Am mari cerințe, nu cred că s-a născut bărbatul care să mă accepte la vârsta asta (n.r. – 44 de ani). Dar cum se spune – să nu spui niciodată – niciodată, nu se știe…

Ca orice femeie, îmi doresc un bărbat alături – vreau căldură, afecțiune, compatibilitatea aceea ca să te înțelegi din priviri, dacă este așa ceva… Dar eu văd foarte repede efectele, îl apreciez în secunda doi. Sunt foarte rea, a dracului…”, a declarat ea în cadrul Podcastului Titania.

Potrivit artistei, bărbatul ideal e înțelept, deștept, bine financiar, să fie „bărbat adevărat” – nu de acela care se plânge de una, de alta.

Adriana Ochișanu a precizat că deja de 6 ani e „liberă, dar nu slobodă”.

E de menționat că, într-un alt interviu, în octombrie 2022, artista a declarat că și-a găsit „iubirea vieții” și că e foarte fericită.

Amintim că, Adriana Ochișanu a fost căsătorită cu instrumentistul Corneliu Botgros (17 ani), cu care un băiat – Cristi, iar apoi – cu procurorul Sergiu Zmeu (3 ani), cu care are o fetiță – Mihaela.

 

Inapoi la arhiva noutaților