[ X ]
[ X ]
[ X ]
Voronin: „Aici s-au întâlnit 3 cocoși, care nu pot să se așeze normal la masă și să discute ca niște oameni de stat…”
24 Octombrie

Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, califică acțiunile Președintelui Igor Dodon în privința numirii ministrului Apărării drept un act de neconstituționalitate, transmite CURENTUL.

Vladimir Voronin menționează că, atunci când Constituția a fost modificată și Președintele a fost ales de direct de popor a fost bine, acum când trebuie să-și exercite funcțiile – apar întrebări.

„Noi am boicotat aceste alegeri și am chemat și cetățenii să le boicoteze. Partidul Democrat (PDM) a făcut tot posibilul să-l facă Președinte, ceea ce nu a fost constituțional și toate decretele lui sunt neconstituționale. Voi, cei de la guvernare, faceți din Constituția țării o servitoare când e comodă, când nu, nu faceți nimic și tot așa. Aici s-au întâlnit 3 cocoși, care nu pot să se așeze normal la masă să discute ca niște oameni de stat sau bărbați cu responsabilități față de țară și să hotărască problema, nu să ajungă la scandaluri. Mai multe probleme în Moldova nu sunt decât numirea unui ministru al Apărării”, a punctat Vladimir Voronin.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților