[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vor să fie auziți. Fermierii vor bloca și astăzi vama Leușeni
15 Februarie

Fermierii, care au protestat, zilele trecute, la Vama Leușeni, au declarat că în continuare așteaptă un dialog cu conducerea țării. În lipsa acestuia și în situația unei catastrofe financiare pentru mulți din ei, agricultorii au anunțat că astăzi, de la orele 9.30, Vama Leușeni-Albița din nou va fi blocată, dar și că nu vor pleca fără un rezultat palpabil, informează CURENTUL.

Potrivit declarației comune, agricultorii au fost indignați ieri de un trafic mare la punctul de trecere a hotarului, chiar dacă din timp au preîntâmpinat autoritățile că vama va fi blocată. Ei consideră că mesajul lor a fost ignorat premeditat, în scopul provocării unor confruntări.

Protestatarii au reiterat apelul către autoritățile abilitate să fie redirecționat trafic astăzi la alte vămi și să fie coordonat același proces cu partea română.

Fermierii încă o dată cer scuze de la populație și agenții economici, dar în situația unei neglijenței demonstrative din partea Guvernului și Parlamentului, ei spun că nu văd altă ieșire.

Inapoi la arhiva noutaților