[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vor mai pleca deputați din Partidul Democrat? Ce spune analistul politic Igor Volnițchi
16 Mai

Nu este exclus ca unii deputați din Partidul Democrat să mai plece. De această părere este analistul politic Igor Volnițchi, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Igor Volnițchi afirmă că fenomenul traseismului politic se poate repeta.

„Chiar dacă cei din PD zic că lucrurile în linii mari s-au normalizat, s-au stabilizat la ei în partid, dar, apropo, nici ei nu exclud că orice se poate întâmpla. Am auzit chiar în aceste zile o declarație a dnei Monica Babuc, care zicea că, chiar dacă partidul s-a clarificat cu situația pe interior, orice se poate întâmpla, adică nu este exclus nimic și eu înclin să cred că dna Babuc și colegii săi au dreptate. Noi trăim în Republica Moldova, unde, din păcate, astfel de fenomene ca traseismul politic sunt tratate practic ca ceva normal, de aceea atât timp cât nu este o dezaprobare la nivelul întregii societăți, cât nu există niște consecințe pe care să le resimtă cei ce fac astfel de mișcări – ele se pot repeta”, a spus Igor Volnițchi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților