[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vor desfășura protest la 1 martie! Eșanu: „Statul nu ne poate apăra drepturile. Trebuie să ieșim”
21 Februarie

Valentin Eșanu, președinte al Asociației Patronale a Metalelor, preşedinte al Asociaţiei HELP, invită toți cetățenii, la 1 martie curent, la un protest în Piața Marii Adunării Naționale, informează CURENTUL.

„Deoarece în Parlamentul Republicii Moldova a fost votată declarația că statul este capturat, însă nimic nu s-a făcut. Noi am decis să ieșim să protestăm pentru demiterea Guvernului și organizarea de alegerilor anticipate. Vom pune la vot către toți cetățenii. Am ajuns în această situație, pentru că statul nu ne poate apăra drepturile și soluționa problemele cu care luptăm zilnic. Trebuie să ieșim să ne apărăm drepturile singuri. Vrem să ne mobilizăm din toate raioanele Republicii Moldova”, a declarat el, în cadrul unei conferințe de presă.

Eșanu a mai invitat toți doritorii de a se implica în organizarea acțiunii de protest să vină astăzi, la ora 17.00, la Monumentul lui Ștefan cel Mare.

Protestul va fi organizat cu suportul donatorilor. „Vom deschide un cont bancar pentru donații. Eu, personal, voi oferi 10 mii de lei. Vom organiza grupuri de lucru în raioane”, a spus preşedintele Asociaţiei HELP.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților