[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vladimir Cebotari: Dragi cetățeni, să știți că ținem cont de fiecare promisiune pe care am făcut-o
20 Octombrie

Candidatul democraților la șefia capitalei, Vladimir Cebotari, a felicitat cetățenii cu încheierea acestor alegeri, informează CURENTUL.

Vladimir Cebotari a declarat că a fost o campanie nu atât de ușoară, poate nu a fost nici atât de interesantă pentru unii, a fost una mai pasivă și asta se observă și prin prezența la vot.

„Avem ce avem, urmează să respectăm decizia chișinăuienilor. Rezultatele cred că vor mai varia, dar tendințele celor care ies în turul II, cred că, sunt clare. Dragi cetățeni, să știți că ținem cont de fiecare promisiune pe care am făcut-o, noi accedem în CMC, indiferent de numărul de consilieri pe care-l vom avea, vom continua să fim avocații dumneavoastră. Vom lupta pentru acele probleme pe care le-am văzut și identificat că sunt principale. Rămânem deschiși ca să auzim problemele și să ne implicăm când e necesar. Vom încerca să influențăm ca orașul Chișinău să fie un oraș mai curat, să miroase altfel, să vă simțiți mai în sigurunță. Bineînțeles, în limita competențelor pe care le vom avea în CMC”, a precizat Cebotari.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților