[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Țurcanu: Vom încerca să scoatem „Teleradio-Moldova” din paragina materială în care se găsește
3 Decembrie

Noul director al Companiei „Teleradio Moldova”, Vlad Țurcanu, i-a asigurat pe toți actorii politici de faptul că vor avea la radioteleviziunea publică o reprezentare corectă, corespunzătoare anvergurii și poziției lor în societate, transmite CURENTUL.

Vlad Țurcanu a înștiințat cetățenii că „practicile părtinitoare și partizane din Dealul Schinoasei vor înceta, făcând loc unor standarde profesionale recunoscute în lumea civilizată, astfel încât această instituție să-și recapete bunul nume de odinioară”.

„De asemenea, cu sprijinul autorităților și al partenerilor internaționali, vom încerca să scoatem „Teleradio-Moldova” și din paragina materială în care se găsește, în ideea de a-i imprima un aspect modern. Angajații de la Radio Moldova și Moldova 1 merită condiții decente de lucru, pentru a putea, la rândul lor, să furnizeze publicului emisiuni de calitate. Transformările structurale pe care le avem în vedere au menirea să reconfigureze din temelii această instituție, ca să poată răspunde așteptărilor pe care le are societatea. În definitiv, prin eforturi comune, „Teleradio-Moldova” are șansa să devină o platformă mediatică atractivă atât pentru profesioniștii din domeniu, cât și pentru ascultători și telespectatori.

Le mulțumesc, în final, tuturor oamenilor, prieteni și necunoscuți, care mi-au transmis în zilele din urmă cuvinte de felicitare și de încurajare”, spune Vlad Țurcanu.

Menționăm că, Vlad Țurcanu a fost numit pe un termen de 7 ani în funcția de director general al TRM.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților