[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Țurcanu se alătură Partidului Unității Naționale
31 Decembrie

După ce ieri și-a anunțat demisia de la conducerea Partidului Popular Românesc, astăzi, Vlad Țurcanu susține că se alătură Partidului Unității Naționale (PUN), informează CURENTUL.

„Decizia firească pe care am putut să o iau este aceea de a mă alătura lui Octavian Țîcu și Partidului Unității Naționale pentru ca împreună să consolidăm polul românesc. Sunt sigur că, vor fi colegi de ai mei – de la Partidul Popular Românesc, care mă vor urma, chiar dacă în prezent sunt puțin surprinși de decizia mea”, a spus Țurcanu, în cadrul unei conferințe de presă.

La rândul său, președintele PUN, Octavian Țîcu a susținut: „Calea pe care va merge PUN este una de cooptare a personalităților emblematice, integre, cu caracter și care au demonstrat, în diferite circumstanțe, merite personale în susținerea cauzei românești”.

„În foarte scurt timp vom avea Consiliul Național Republican al PUN la care eu, în calitate de președinte, voi propune ca domnul Vlad Țurcanu să fie ales în funcția de prim-vicepreședinte al PUN”, a mai counicat Țîcu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților