[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat, reales președinte pe 4 ani: Primul pas PLDM îl va face în această toamnă
3 Iulie

Vlad Filat, reales  în funcția de președinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), a declarat, în cadrul Congresului, că postura dată îl onorează, dar și-l responsabilizează, informează CURENTUL. 

El a amintit că PLDM a fost constituit 15 ani și jumătate în urmă din necesitate, pentru că situația în țară era gravă și era nevoie de o forță care să schimbe lucrurile.

„Ca și 15 ani în urmă, Republica Moldova are nevoie de o forță care să construiască și să dezvolte, iar PLDM este acea forță care construiește și dezvoltă”, a menționat politicianul, precizând că „situația actuală din țară în unele domenii e chiar mai gravă decât pe vremea comuniștilor”.

Vlad Filat a spus că „primul pas” PLDM îl va face în alegerile locale din acest an.

„Scopul nostru e să avem o prestație demnă și să să clădim bazele PLDM a partid care să apere interesele cetățenilor. Avem în teritoriu colegi cu experiență și trebuie prin muncă și maximă responsabilitate să continuăm să construim organizații în toată țara”, a spus liderul PLDM.

El a subliniat că obiectivul suprem al PLDM este reunificarea cu Republica Moldova și România, dar și că reunificarea trebuie să fie proiectul de țară.

„Nu va fi ușor. Reunificarea nu e un act ce rezolvă tot într-o zi. Dar când obiectivele istorice au fost ușor de realizat?!”, a declarat Vlad Filat.

Inapoi la arhiva noutaților