[ X ]
[ X ]
[ X ]
Vlad Filat: Miza vitală a actualei guvernări este ca Maia Sandu să fie realeasă. În caz contrar, toată această construcție putredă va fi aruncată la gunoi
13 Martie

Vlad Filat, ex-Premier și lider al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), afirmă că miza vitală a actualei guvernări este ca Maia Sandu să fie realeasă în funcția de șef al statului, informează CURENTUL.

Politicianul a spus, în cadrul emisiunii „PULS” de la Canal 5, că despre referendum și votul prin corespondență nu trebuie de discutat separat.

„Trebuie să fie văzut ca un tot întreg: referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană, votul prin corespondență. Am văzut că, CEC a anunțat și modificarea Regulamentului privind înregistrarea candidaților la funcția de Președinte. Toate sunt făcute pentru a asigura prezență cât mai mare la vot a alegătorilor proeuropeni”, a menționat el.

Vlad Filat a subliniat că „miza lor e una vitală – realegerea Maiei Sandu pentru un nou mandat”. „În caz contrar, toată această construcție, eu îi zic  – putredă, va fi aruncată la gunoi”, a conchis liderul PLDM.

Inapoi la arhiva noutaților